S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

EFMC-ISMC 2018 - XXV EFMC International Symposium on Medicinal Chemistry

Ljubljana, Slovenia - September 2-6, 2018

Spoštovane kolegice in kolegi,

 

 

Imamo čast, da v Ljubljani gostimo izjemno pomemben simpozij EFMC-ISMC 2018 - XXV EFMC International Symposium on Medicinal Chemistry, ki se bo odvijal v času med 2-6 septembrom 2018 na Gospodarske razstavišču. Tokrat bosta združeno slovenska farmacija, kemija in biokemija zastopani z dvema odličnima predavateljema:

  • Prof. dr. Jurij Svete (UL FKKT): New Chemical Libraries in Exploration of Chemical Space in
  • Prof. dr. Stanislav Gobec (UL FFA): Nonpeptidic Selective Inhibitors of Immunoproteasome.

 

V izjemno čast nam je, da bo Slovenijo zastopala tudi vrhunska slovenska znanstvenica akad. prof. dr. Tatjana Avšič Županc, ki bo na plenarnem predavanju predstavila odkritje povezave med virusom zika in mikrocefalijo pri dojenčkih ter njene aktivnosti v okviru Svetovne zdravstvene organizacije (WHO) in izven.

 

Verjamem, da gre za izjemen simpozij, zato vas vljudno vabim, da s svojo prisotnostjo počastite simpozij, če vam le čas dopušča. Naj omenim, da je simpozij odlična priložnost za uveljavitev v svetu farmacevtske kemije, saj imate udeleženci na voljo še 35 odprtih mest za kratka predavanja tipa »Oral Communication« v različnih sekcijah in 70 možnosti za kratke predstavitve tipa »Flash Poster Presentation« (te so namenjene prvotno mlajšim udeležencem). Čas za oddajo posterjev je podaljšan do 15. maja 2018.

 

Iskreno se veselimo vaše udeležbe!

www.efmc-ismc.org

 

S spoštovanjem,

Člani lokalnega organizacijskega odbora