S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Uredniški odbor Acta Chimica Slovenica v novi sestavi

Z veseljem vam sporočamo, da za dobo štirih let pričenja z delom nov uredniški odbor Acta Chimica Slovenica.

Za odgovorno urednico društvene revije je glavni odbor Slovenskega kemijskega društva potrdil Ksenijo Kogej s Fakultete za kemijo in kemijsko tehnologijo, Univerze v Ljubljani.

Za področne urednike so bili imenovani Janez Cerkovnik, Krištof Kranjc, Franc Perdih, Aleš Podgornik, Helena Prosen, Damjana Rozman, Melita Tramšek in Irena Vovk.

Iskrena hvala dosedanjemu glavnemu uredniku Aleksandru Pavku za predano delo ter številne pozitivne spremembe, ki jih je revija dosegla v njegovem mandatu. Hvala tudi Mariji Bešter-Rogač za dobro opravljeno delo, ki ga je opravljala kot področna urednica za fizikalno kemijo.

Uredniškemu odboru v novi sestavi želimo uspešno delo!

Hkrati vas želimo obvestiti, da z letom 2018 prehajamo na izdajo rednih številk društvene revije Acta Chimica Slovenica v zgolj elektronski obliki. V tiskani obliki bo revija izšla ob posvečenih številkah, praviloma enkrat letno.